Szervezd ki a kínai beszerzésed!

A magyar cégeknek segítünk, hogy a megfelelő beszállítóktól, valós igényeiket kielégítve gyártathassanak vagy vásároljanak kész árut Kínából, ezáltal piaci előnyre tegyenek szert és magasabb profitra.
ITT TALÁLKOZHATTUNK
KIMPORT

Mit csinálunk? Miben tudunk segíteni a cégednek?

Felkutatjuk és megegyezünk megfelelő Kínaí gyártóval, leegyeztetve minden részletet, valódi konszenzust teremtve az Eladó és Közted. Legyen az akár egy most forgamazott terméked, akár egy teljesen új fejlesztés. Ez követi a (számunkra már) rutinmunka, levámkezelve biztonságban eljuttatjuk az árut a raktáradba.
Igényeid felmérése
Gyártók felkutatása
Negotiation
Mintarendelések majd Mass Production
Szállítás és vámügyintézés
Tanácsadás

​Inkább magad csinálnád, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Módszereink nem titkosak, olyannyira, hogy elérhetővé tettük egy online tanfolyam keretein belül a vállalkozók számára. A “Kínai Import – Alibaba – Online Tanfolyam” megvásárolható a Minnerakadémián. 6 és fél óra szakmai anyag.

Sokkal nagyobb árrés

Amennyiben olyan terméket kívánsz beszerezni, amit jelenleg egy Európai imortőrtől vásárolsz, aki szintén Kínából szerzi be az árut, nos, így az Ő profitja is a Te zsebedben marad.

Mit jelent ez a több pénzen túl? Új lehetőségek nyílnak meg előtted, szintet léphetsz a Viszonteladóból az Importőr szintre.

Ezt követően akár olyanoknak is adhatsz el, akik eddig esetleg a vetélytársaid voltak. Hiszen Te már más szinten leszel.

Saját márkanév előnyei

Brandépítés. Folyamatosan számos kisebb-nagyobb új márka jelenik meg a piacon, és a fogyasztók szeretik ezt, élvezik, hogy nagy a választék.

A saját márkás termék létrehozásával lehetőséged van kiépni a “sorból”, és nem ugyan azt árulni, mint mások, hanem tényleg a saját termékedet!

Új területekre is értékesíthetsz, ahova esetleg eddig meg volt kötve a kezed. Plusz, ha sikerül felépítened egy sikeres márkanevet, legyen az bármilyen területen, annak a könnyen mérhető anyagiakon túl megfoghatatlanabb, de annál jelentősebb személyes hozadéka van!

Mindennek ára van

Ezeket az előnyöket nem adják ingyen. A mérlegnek, mint mindig, itt is két oldala van. Nagyobb mennyiséget kell vásárolj, tehát több pénzed áll majd áruban. Jó hír, hogy gyártás esetén nem kell 100%-ot előre utalni, elég 20-30%-it, a fennmaradó összeget pedig csak a fedélzetre rakás előtt.

Még ennél is nagyobb érték az idő, amivel fizetnünk kell. Terméktől függően 20-45 napos gyártási idő – kivétel persze, ha készletről vásárolunk -, szállítási módtól függően 7-40 napos szállítási idővel lehet számolni. A nagyobb mennyiséget pedig itthon majd raktároznunk kell, érdemes erre is időben felkészülni. Ezek tehát valós aggodalmak!

Fel szokott még merülni kritikának az alacsony minőség. Erre válasz a nagyon szigorú szűrési rendszer, amin nem tud átmenni rossz minőségű cég vagy áru.

ÖSSZEGEZVE

Mit várhatsz el a kínai importtól?

A CSAPAT

​Tudj meg ​többet rólunk

Két saját vállalkozás keretein belül aktívan importálok Kínából, és a módszereim a tapasztalatok alapján bármilyen termékkel kompatibilisek. Innen jött az ötlet, hogy segítsünk más KKV-kat is, hogy sikeresen szerezzék be az árujukat közvetlenül a gyártótól.

Ezért indtottam el az Kimport Online Tanfolyamot, illetve indítottuk el ezt ügynökséget is segítőimmel, Vincenttel és Gerryvel. Nekik rengeteget köszönhetek, és számos beszerzési munkában dolgoztak már profi módon a kezem alá a folyamatok első felében, amikor is eljutunk odáig, hogy a sok beszállító jelöltből lesz csupán néhány igazán jó jelölt, akikkel kezdődhetnek az érdemi tárgyalások.

Csépe Gábor

Head of Purchase

A Kimport alapítója és vezetője. Legfőbb feladatom úgy alakítani a körülményeket, hogy ügynökségünk sikeres legyen és partnereink gyarapodjanak általunk. Én biztosítom a szakmai hátteret és tartom a kapcsolatot személyesen a partnereinkkel.

Németh Andrea

Purchase Agent

Feladatom a beszerzési folyamatok komplett operatív végrehajtása, továbbá a kommunikáció magyarországi partnereink és a kínai beszállítóink között angol és magyar nyelven. Én vagyok az ügynökségünk szíve és mozgató ereje.

Gerry Gu

Senior Agent

Feladatom a szakmai segítség a nagy méretű nem standard ügyfelekben, amikor nem elegendőek a rutinszerű megoldások. 2004 óta vezetem saját kereskedő vállalkozásom Kínában, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezem Dél-Kínában és Kelet-Kínában is. Én vagyok a Kimport öreg rókája.

Vincent Xia

Chinese Operational Agent

Feladatok a normál platformokon (Alibaba, GlobalSources, Canton Fair, HKTDC) nem megtalálható beszállítók felkutatása és a velük való tárgyalások lebonyolítása mandarin nyelven, továbbá a gyárlátogatások és az ehhez kapcsolódó “inspection” feladatok. Én vagyok a Kimport nyomozója.

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

Ügyfeleim mondták​

Donec vel leo viverra, laoreet justo sit amet, rutrum risus. Phasellus sed vehicula nunc. Pellentesque viverra laoreet sapien, quis ullam corper sem mattis a. quis ullam​.
4.5/5
Marcus Stratson
Mae cenas lacus metus, convallis sit amet cursus nec, ornare vitae risus. Vestib ulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia lorem d​olo.
4.5/5
Antoanette Jereme
​Aliq uam augue nibh, eleifend interdum rutrum at, rutrum sit amet eros. Cras fermentum blandit risus, at mattis urna. Praesent at tempus velit. Proin sollici​tu.
4.5/5
​Ignaze Stanislavov

Dolgozz velünk!

Amennyiben komolyan érdekel, és belevágnál a kínai importba a szaktudásunkkal felvértezve, kattints sárga gombra, és tudd meg, milyen kereteken belül tudunk együttműködni.